Skip to main content

Platsbyggt kök

Vi kan hjälpa dig med att planera och tillverka kök och köksinredningar efter dina specifika önskemål. Mått, material och utformning bestämmer du själv. I princip kan alla höjd- bredd- och djupmått anpassas till befintligt utrymme. Vi kan undvika kompromisser i form av exempelvis stora passbitar och takanslutningar. Vi tillmötesgår många av dina önskemål och idéer om måttanpassade utformningar och detaljer i köket.

Luckor tillverkar vi i många olika material. Allt från sprutlackerad MDF till massivt trä av olika slag. Stilen kan vara stramt modern eller mer gammaldags med speglar och profiler. Bänkskivor går naturligtvis att få i alla vanligt förekommande material och utseenden. Rostfritt, trä, laminat, sten, komposit med mera.

I samband med beställning av köksinredning erbjuder vi även montering av köket. Vi har i dagsläget samlat på oss erfarenhet från närmare 100 köksmonteringar. Till vår hjälp har vi duktiga, professionella samarbetspartners i kategorierna el, VVS, målning och golv.

Ett urval av tidigare projekt

Nedan finner ni bilder på våra tillverkade kök. Fler bilder hittar ni på @mmfinsnickeri

Kontakta oss

Våra leveranstider varierar beroende på projektets typ och omfattning.
Vid hög belastning kan det dock ta lite längre tid för oss att svara på nya jobbförfrågningar, givetvis svarar vi alla i turordning så fort vi hinner.

Snickeriadress

Västmannagatan 109
113 43 Stockholm

Snickeriet är öppet för kundbesök måndag-fredag 8-12 eller enligt överenskommelse.

Mejl och telefon

08 – 33 22 04
Ni når oss på telefon
måndag-torsdag 8-17
fredag 8-15
(lunchstängt 12-13)

Projektförfrågningar (offert):

projekt@mmfinsnickeri.se

Övriga ärenden och kontakt:

info@mmfinsnickeri.se