Skip to main content

Platsbyggd bokhylla

Få inredningsdetaljer kan betyda lika mycket som en bokhylla för att ge karaktär åt ett rum. En bokhylla kan utformas så att rummets stil och funktion förstärks och för att ge en ombonad känsla.

Vi tillverkar bokhyllor i en mängd olika material och utformningar. Alltid anpassade till rummets, kontorets eller lokalens form och förutsättningar.
Vi erbjuder en lång rad med alternativ för luckor, skåp, djup, ytbehandling med mera. Många vill ha en djupare skåpdel nedtill för att dölja pärmar, ljudanläggning eller andra skrymmande saker och samtidigt få en djupare avställningsyta. Det finns många detaljer i en bokhylla som är avgörande och gör att hyllan verkligen ser platsbyggd ut. Vi kan till exempel tillverka en replik av rummets originalsockel och låta den dekorera bokhyllan.
Eller varför inte måla hyllan i samma kulör som väggen?
Självklart så har vi olika lösningar för att belysa bokhyllan på ett funktionellt och trevligt sätt så att den blir en naturlig del av rummet.

Ett urval av tidigare projekt

Nedan finner ni bilder på våra tillverkade bokhyllor. Fler bilder hittar ni på @mmfinsnickeri

Kontakta oss

Våra leveranstider varierar beroende på projektets typ och omfattning.
Vid hög belastning kan det dock ta lite längre tid för oss att svara på nya jobbförfrågningar, givetvis svarar vi alla i turordning så fort vi hinner.

Snickeriadress

Västmannagatan 109
113 43 Stockholm

Snickeriet är öppet för kundbesök måndag-fredag 8-12 eller enligt överenskommelse.

Mejl och telefon

08 – 33 22 04
Ni når oss på telefon
måndag-torsdag 8-17
fredag 8-15
(lunchstängt 12-13)

Projektförfrågningar (offert):

projekt@mmfinsnickeri.se

Övriga ärenden och kontakt:

info@mmfinsnickeri.se