Skip to main content

Välkommen till Måns och Marcus Finsnickeri

Ursäkta röran, vi bygger om vår hemsida.
Besök vår Instagram eller Facebook för att se bilder på våra projekt.

Vilka är vi?

Centralt beläget vid Vanadisplan i Stockholm ligger Måns & Marcus Finsnickeri. Här tillverkar vi bland annat kök, möbler, platsbyggda garderober och bokhyllor, badrumsinredning och båtdetaljer. Vi är specialiserade på att skräddarsy lösningar efter varje nytt rum vi stöter på.

I vår produktion använder vi oss enbart av maskiner och material av hög kvalitet. Vi håller oss lyhörda för de senaste trenderna inom branschen. Detta för att säkerställa att vi lämnar över en produkt som är av högsta kvalitet – hållbarhetsmässigt, funktionmässigt och estetiskt.

Nätverk av yrkesexperter

Genom ett stort nätverk av auktoriserade yrkesexperter som arkitekter, elektriker, rörmokare, glasmästare, målare och andra resurspersoner inom branschen kan vi erbjuda helhetslösningar inom inredning och renovering.

Vårt team

Måns Dahlqvist

Finsnickare och byggnadsingenjör. Bakgrund från bland annat arkitektkontor men har också drivit eget företag inom finsnickeri.

Marcus Aspenberg

Båtbyggare som utbildat sig vid båtbyggarskolan i Storebro. Har tidigare varit anställd på Storebrovarvet och byggt exklusiva inredningar men också arbetat med konstruktion och montering av kök, inredning med mera.

Niklas Westerberg

Niklas har tidigare jobbat som byggnadssnickare men skolade sedan om till möbelsnickare på Grebbestads Folkhögskola. Niklas jobbar främst i snickeriet med tillverkning av våra snickerier.

Karl Möller

Karl har tidigare erfarenhet från möbel- och inredningsbranchen och jobbar främst med montering av våra snickerier.

Filip Ekström

Filip är utbildad i möbelsnickeri vid Carl Malmstensskolan och har utöver det meriter från tidigare anställningar inom snickeri och möbeltillverkning. Filip arbetar med tillverkning av våra snickerier.

Gösta

Gösta har lång erfarenhet av snickeri och verkstad och jobbar mest med att se till att kontoret är bemannat och att inga objudna gäster slinker in genom garageporten.

Kontakta oss

Våra leveranstider varierar beroende på projektets typ och omfattning,
för närvarande ca 2 månader.
Vid hög belastning kan det dock ta lite längre tid för oss att svara på nya jobbförfrågningar, givetvis svarar vi alla i turordning så fort vi hinner.

Snickeriadress

Västmannagatan 109

113 43 Stockholm

Mejl och telefon

08 - 33 22 04

Ni når oss på telefon måndag-torsdag 8-17, fredagar 8-15
(lunchstängt 12-13)

Projektförfrågningar (offert):

projekt@mmfinsnickeri.se

Övriga ärenden och kontakt:

info@mmfinsnickeri.se

Öppettider

Snickeriet är öppet för kundbesök måndag-fredag 8-12 eller enligt överenskommelse.