Vi håller till med vår produktion i rymliga lokaler vid Vanadisplan i centrala Stockholm. I vår välutrustade verkstad har vi möjligheter att bygga många sorters inredningar och snickerier. Vi är specialiserade på finsnickeri och inredning, där material, funktion och form står i främsta rummet. Kundanspassning är ledstjärnan för vårt jobb. Vi skräddarsyr lösningar för dig som vill ha funktionella inredningar, god design och kvalitet som håller. Att hitta kluriga lösningar på knepiga inredningsproblem har blivit något av en specialitet för oss.

Det har vi många goda exempel på, både i privata hem och offentliga miljöer. Vi är nyfikna och lyhörda för trender inom branschen och vi strävar efter att ligga långt framme i fråga om design och material. Vi värnar samtidigt om det tidlösa och klassiska formspråket i äldre miljöer. Vi anser att skillnaden ligger i detaljerna. I vår produktion använder vi oss därför enbart av maskiner och material av bästa sort. Detta för att säkerställa att vi lämnar över en produkt som är av högsta kvalitet – hållbarhetsmässigt, funktionsmässigt och estetiskt.

Det här är vi!

Måns Dahlqvist

Finsnickare och byggnadsingenjör. Bakgrund från bland annat arkitektkontor men har också drivit eget företag inom finsnickeri.

Marcus Aspenberg

Båtbyggare som utbildat sig vid båtbyggarskolan i Storebro. Har tidigare varit anställd på Storebrovarvet och byggt exklusiva inredningar men också arbetat med konstruktion och montering av kök, inredning med mera.

Niklas Westerberg

Niklas har tidigare jobbat som byggnadssnickare men skolade sedan om till möbelsnickare på Grebbestads Folkhögskola. Niklas jobbar främst i snickeriet med tillverkning av våra snickerier.

Karl Möller

Karl har tidigare erfarenhet från möbel- och inredningsbranchen och jobbar främst med montering av våra snickerier.

Filip Ekström

Filip är utbildad i möbelsnickeri vid Carl Malmstensskolan och har utöver det meriter från tidigare anställningar inom snickeri och möbeltillverkning. Filip arbetar med tillverkning av våra snickerier.

Gösta

Gösta har lång erfarenhet av snickeri och verkstad och jobbar mest med att se till att kontoret är bemannat och att inga objudna gäster slinker in genom garageporten.

Nätverk av yrkesexperter

Genom ett stort nätverk av auktoriserade yrkesexperter som arkitekter, elektriker, rörmokare, glasmästare, målare och andra resurspersoner inom branschen kan vi erbjuda helhetslösningar inom inredning och renovering.