Köket har på senare år förändrats från att vara en undanskymd plats i hemmet för husmor och matlagning till att bli den centrala samlingspunkten för familj och vänner. Inte underligt att allt fler lägger ned alltmer ansträngningar och pengar på att skapa ett funktionellt, trivsamt och personligt utformat kök.

Vi kan hjälpa dig med att planera och tillverka kök och köksinredningar efter dina specifika önskemål. Mått, material och utformning bestämmer du själv.
I princip kan alla höjd- bredd- och djupmått anpassas till befintligt utrymme.
Vi kan undvika kompromisser i form av exempelvis stora passbitar och takanslutningar. Vi tillmötesgår många av dina önskemål och ideer om måttanspassade utformningar och detaljer i köket. Luckor tillverkar vi i många olika material. Allt från sprutlackerad MDF till massivt trä av olika slag. Stilen kan vara stramt modern eller mer gammaldags med speglar och profiler. Bänkskivor går naturligtvis att få i alla vanligt förekommande material och utseenden. Rostfritt, trä, laminat, sten, komposit med mera.I samband med beställning av köksinredning erbjuder vi även montering av köket. Vi har i dagsläget samlat på oss erfarenhet från närmare 100 köksmonteringar. Till vår hjälp har vi duktiga, professionella samarbetspartners i kategorierna el, VVS, målning och golv.