Vi håller till med vår produktion i rymliga lokaler vid Vanadisplan i centrala Stockholm. I vår välutrustade verkstad har vi möjligheter att bygga många sorters inredningar och snickerier. Vi är specialiserade på finsnickeri och inredning, där material, funktion och form står i främsta rummet. Kundanspassning är ledstjärnan för vårt jobb. Vi skräddarsyr lösningar för dig som vill ha funktionella inredningar, god design och kvalitet som håller. Att hitta kluriga lösningar på knepiga inredningsproblem har blivit något av en specialitet för oss.

Det har vi många goda exempel på, både i privata hem och offentliga miljöer. Vi är nyfikna och lyhörda för trender inom branschen och vi strävar efter att ligga långt framme i fråga om design och material. Vi värnar samtidigt om det tidlösa och klassiska formspråket i äldre miljöer. Vi anser att skillnaden ligger i detaljerna. I vår produktion använder vi oss därför enbart av maskiner och material av bästa sort. Detta för att säkerställa att vi lämnar över en produkt som är av högsta kvalitet – hållbarhetsmässigt, funktionsmässigt och estetiskt.

Det här är vi!

mans_portratt

Måns Dahlqvist

Finsnickare och byggnadsingenjör. Bakgrund från bland annat arkitektkontor men har också drivit eget företag inom finsnickeri.

marcus_portratt

Marcus Aspenberg

Båtbyggare som utbildat sig vid båtbyggarskolan i Storebro. Har tidigare varit anställd på Storebrovarvet och byggt exklusiva inredningar men också arbetat med konstruktion och montering av kök, inredning med mera.

emil_portratt

Emil Carlsson

Båtbyggare från Småland, numera Stockholmsbo. Med måttot “allt går” och sitt stora intresse för snickeri- och speciallösningar är Emil en stark resurs i företaget.

Niklas Westerberg

Niklas är vårt senaste tillskott i snickeriet. Han har tidigare jobbat som byggnadssnickare men skolade sedan om till möbelsnickare på Grebbestads Folkhögskola.

 

Nätverk av yrkesexperter

Genom ett stort nätverk av auktoriserade yrkesexperter som arkitekter, elektriker, rörmokare, glasmästare, målare och andra resurspersoner inom branschen kan vi erbjuda helhetslösningar inom inredning och renovering.

Leverantörer

test4